Sidenavigationsmenu

Online opfindelser

Første kickstarter-brætspil kommer snart

Første kickstarter-brætspil kommer snart

Jeg er som tidligere nævnt en fast støtte på Kickstarter af mange projekter. Det første projekt, jeg støttede på Kickstarter, er nu endelig ved at blive til virkelighed – Police Precinct. Adskillige senere projekter, jeg har støttet, er allerede blevet til noget (bl.a. en mobilgrænseflade og en bog), men Police Precinct var både mit først støttede projekt og det første brætspil, jeg har støttet – har sidenhen støttet 5 andre.

Og det er ikke blot fedt fordi det har nogle interessante spilmekanikker og George Patsouras’ lækre (omend lidt vel polerede) grafik, men også fordi det er udviklet af danske kræfter. Selve gameplay, grundidé og spilmekanik er lavet af danske Ole Steiness og af samme årsag var der også en mulighed for at få sit spil meget billigt via Kickstarter ved at hente det her i København.

Den nuværende tidsplan siger, at spillene kommer omkring 12. januar, så jeg krydser fingre – og glæder mig til en indvielsesaften snarligt. Hvem vil være med?

Se en smagsprøve på spilforløbet herunder:

?