Sidenavigationsmenu

Online opfindelser

StartupWeekend Next: 10,000 nye virksomheder på 4 uger

StartupWeekend Next: 10,000 nye virksomheder på 4 uger

StartupWeekend, TechStars, Startup America og Udacity har indledt et samarbejde, StartupWeekend Next. Det er et meget ambitiøst samarbejde, som skal munde ud i en hel ny type Startup-accelerator. Planen er over 4 uger at få over 10,000 virksomheder verden over igennem programmet.

Det er en videreudvikling af den klassiske Startup-accelerator (fx TechStars eller YCombinator), men programmet kommer udover mentorordning også til at indeholde decideret undervisning i Lean-tankegangen og “lektier” til de deltagende virksomheder. Og modsat en accelerator vil der ikke være nogen investering inkluderet – rent faktisk koster programmet penge at deltage i. Det er dog et ganske begrænset beløb på (formentlig) $299 USD per deltager.

Programmet starter allerede 28. november i år, så det bliver spændende at se, hvor mange byer der kommer med i første runde. Forhåbentlig kommer København med allerede i år, for det danske StartupWeekend-miljø er ret stærkt.

Hvordan SWNext skal ses i forhold til Inkubatorer og Acceleratorer.

?